Krimi
er


Noget om krimier

ForsidenKun 150 kr.+ porto
som trykt pocketbog direkte fra forlaget eller bestilles i boghandelen

Mail til os. Husk navn og postadresse på mailen!

Fås også som e-bog (e-pub) kun 30 kr.
 på Saxo.com.
Direkte link:
http://www.saxo.com/item/18284818

Kan også lånes på e-reolen og Mofibo

 

Mord ved Limfjorden

- en Mads Povlsen krimi

 

Lokalsamfundet i Vesthimmerland rystes, da en garvet lokalpolitiker bliver myrdet i sin egen grusgrav en mørk aften i oktober.

   Efterforskningen af mordet på den prominente skikkelse trækker ubehagelige spor gennem egnens lokalforhold og historie. Var det et politisk mord? Lå forklaringen i hans temmelig fantasifulde økonomiske projekter? Havde han jokket for mange over tæerne i det jobskabelsesprojekt, han var chef for? Eller havde det noget at gøre med hans erotiske eskapader?

   Vicekommissær Peter Sandersen og hans makker ”unge Andersen” fra Rigspolitiet bliver sat på drabssagen, måske en sidste gang før Rejseholdet nedlægges.

   Lederen af det lille egnsmuseum, Mads Povlsen, rodes helt bogstaveligt ind i sagen fra starten. Den nysgerrige museumsmands kendskab til egnen – og museets samlinger – kommer endnu en gang politiet til gavn.

   Men da Mads forsøger at tage sagen i egen hånd, kommer han bogstavelig talt lige lovlig tæt på gådens løsning!

   Og Mads har i forvejen nok at se til: Hans teenager datter Karen har valgt at bo hos ham. Den buttede Bodil, journalisten som en gang var hans kæreste og måske er det endnu, arbejder nu på avisens hovedredaktion i Århus. Museet står overfor en fusion med de andre museer på egnen. Karen har tilmed problemer med en lidt for nærgående håndboldtræner. Og så er Mads stillet op som kandidat ved det nært forestående kommunalvalg!

   ”Mord ved Limfjorden” er en ægte, klassisk krimi fuld af spænding og levende miljøskildring af en egn, hvor ikke alt er som det ser ud.

   Kriminalromanen er en fortsættelse af den prisbelønnede krimi "Særlingens testamente”, men kan også læses selvstændigt.

Kun 50 kr. som e-bog!
Fås på Saxo.com.
Direkte link:
http://www.saxo.com/item/18371918


Kan også lånes på e-reolen og Mofibo

Særlingens testamente 

Lindhardt og Ringhof 1995
Dansk Kriminal Akademis debutantpris
Nu som e-bog.
Mads Povlsen - nyligt fraskilt og weekendfar til to halvstore piger - skal vikariere som museumsinspektør på Tand Museum.
Næppe er Mads Povlsen ankommet til det jyske lokalsamfund, før han bliver involveret i en række sager: en speget affære om en arv til museet, kampen med bestyrelsen om at føje en moderne dimension til museet, personalets private problemer og - på den mere behagelige side - den buttede Bodil Bysted, journalist på lokalavisen.
Rigtig kaotisk bliver situationen da naturgasfolkene støder på et lig ude i mosen ved Tandåen. Et moselig, som kunne være i slægt med Tollundmanden, men som viser sig at være sprængstof både for museet og det lille samfund.

Skrevet om "Særlingens testamente"